(Szaniszlai Nagy Éva)
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gévagombát jól megmosom és egész apróra vágom.
A gombából kevés olajon a fűszerekkel (só, bors, kakukkfű) és a petrzselyemzölddel pörköltet készítek. Hagyom kihűlni.
Egy püspökkenyérsütőt és egy kb. akkora kenyérsütőt - ami nem bordázott - keresztben kibélelek baconnal.
A tojásokat gépi habverővel felverem, mint a piskótánál, majd a kenyérszeletek belét belecsipdelem. Ezután hozzáadom a liszttel elkevert szódabikarbónát és a gombapörköltet.
Elosztom a masszát a két tepsibe és az előmelegített sütőben 200-210 fokon kb. 20 percig sütöm.
Még melegen kiborítom és tetszés szerint uborkával, paradicsommal, főtt tojással díszítve tálalom.
Jó étvágyat!