MIGE
2024. február 24.

Átléptük a 15 milliós határt!

 

Néhány napja feltettem egy felhívást a Gombahatározó csoportba, és a saját oldalamra. Azt kértem a látogatóktól, hogy aki le tudja fotózni a miskolcigombasz.hu látogatás számlálóján a 15.000.000 számot, illetve az ahhoz legközelebb esőket, küldje el, és a legjobbakat felteszem a honlapunkra, egyéb jutalmak mellett.

Ma, 2023.06.25-én déli 12 óra 07 perckor megtörtént a csúcsdöntés! A beérkezett fotókból tettem fel a honlapra, itt lehet megnézni.

 

A kerek 15.000.000. látogató Sárközi István volt, ezzel megnyerte a játékot. Vele közel egyenértékű fotót küldött Török Viktor látogatónk, aki az eggyel kisebb, a 14.999.999 számot fotózta le nekünk, még ugynabban a percben.

Néhány még szintén elég közeli fotót is feltettem a honlapra.

 

Köszönjük a lelkes részvételt és a facebook bejegyzéssel kapcsolatban írt meleg szavakat!

Ugyancsak köszönöm mindazok közreműködését, akik a honlap fajlistájának létrehozásában, feltöltésében, karbantartásában részt vettek és vesznek! Nélkülük nem lett volna lehetséges ezt a hatalmas adatbázist létrehozni és folyamatosan fejleszteni. Csak néhány név, a legtöbbet segítők közül: Albert László, Dima Bálint, Finy Péter, Hodobay Mária, if. Kaposvári László, Koszka Attila, Molnár Edit, Ölvedi István, Szilvásy Edit - és még sokan mások.

 

Sárközi István győzelméhez garatulálok, de minden elismerésem a többi játékostársnak is!

 

További eredményes munkálkodást, sok sikert kívánok!

 

Szűcs Béla felelős szerkesztő

www.miskolcigombasz.hu